Velkommen

Til mine patienter.

Som bekendt var jeg nødsaget til at lukke klinikken d. 18. oktober uden forvarsel, da jeg modtog besked om virksomhedsindskrænkning af mit faglige virke, d. 17. oktober med effekt fra 17. oktober 2017.

Jeg beklager dybt den ulejlighed det har betydet for mine patienter.

Den kritik jeg har modtaget fra styrelsen, er jeg ikke enig i. Jeg kan ikke offentligt forsvare mig på enkelte sager, da jeg har tavshedspligt, men jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har kendskab til patienter der er blevet groft fejlbehandlet eller har taget skade.

I min optik er den primære problemstilling, at styrelsen for patientsikkerhed går mere op i dokumentation og journalføring, end i den reelle behandling af det enkelte menneske.

Jeg fylder til januar 75 år, så min snarlige pension var planlagt. Men det har været svært for mig at forlade min praksis, da jeg ikke havde nogle til at tage over, og da jeg har været – og fortsat er – meget glad for mit fag.

Praksis i Sundhedshuset i Sæby bliver  bemandet  med en vikar indtil udgangen af februar  2018, hvorefter Regionen  sikrer den fremtidige drift.

Jeg er ked af, efter en lang og god tid i Sæby, at jeg ikke selv er der til at sige farvel til jer. Mine patienter har altid betydet meget for mig.

 

 Tage Thusgaard Kristiansen

Sæby d. 12.12.2017